Referat: LOHÄRAD IF P-99 RÖD - Bkv Norrtälje P-98

Till dagens match hade vi pratat om vikten av att ha ett samlat lag i defensiven,
så döm om min förvåning när mittfältet startar tokoffensivt. Kändes lite som myteri mot det vi pratat om.
Kul att grabbarna inte visade någon respekt men att ha 4 mittfältare på fel sida boll vid bolltapp hade varit självmord mot ett så duktigt lag som Bkv.
Efter lite byten och hojtande fick vi till ett mer balanserat mittfält.
Ställningskrig första kvarten med övervikt Bkv som försökte trycka fast oss på egen planhalva, efter 15 minuter tar Bkv ledningen ledningen med 1-0 på en boll i djupet. Lite oturligt med Lo ögon men påpassligt med Varg ögon.
2-0 var ett riktigt klassmål som vi har lite att lära av deras kille tar emot bollen och gör 2,3 vrickningar med bollen och trycker in den STENHÅRT (otagbart).
3-0 är en frispark från 30 meter som får gå in lite billigt utan att någon rör den,
jag tycker inte att Oskar ska lastas för den någon back måste kunna attackera in i boll och få bort den tidigare, tyvärr är vi alldeles för obeslutsamma i eget straff område.
I halvtid pratade vi om hur roligt det är att spela såna här matcher och lovade varandra att ge motståndaren en riktigt svettig andra halvlek.
Lite lustigt så var det 2 st 00:or som visade vägen, Adam Lang var centimetrar från att göra mål på en underbar djupledslöpning, Adam Karlsson gör en av sina bästa halvlekar någonsin och det är kul att se att han har tuffat till sig.
Vi måste ha dom 2 bästa 00:orna i Uppland, ska bli kul att följa deras utveckling.
Andra halvlek blir väldigt jämn och Zacke lyckas göra mål på ytterligare en kanonlöpning i djupled (Bkv är lite sårbara där men känner jag deras taktiska Coach rätt så är det något som dom åtgärdar när de möter ännu bättre motstånd)
Bkv ropade på offside och i och med att Zacke är så snabb så var det kanske naturligt att tro det men han var klart på rätt sida.
Bkv gör ytterligare ett mål och andra halvlek slutar 1-1 och matchen 1-4.
Extra beröm till Gustav, Timmy, Henke och Zacke som när han blev lite mindre offensiv gjorde en kanon match.
I Bkv så hade Victor Molitor lite uppvisning trots hård uppvaktning, Erik Sundqvist tror jag det var som gjorde det ruggiga 2-0 målet, sen tycker jag deras höger back lirade störtskönt (tror hans namn var Ruben).
Kul med en pojkmatch som höll hög kvalité i Roslagen, det är alldeles lite av det.

fre 7 maj 2010, 18:00 Bkv Norrtälje P-98 - LOHÄRAD IF P-99 RÖD 3 - 1